Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона

Вместо ватмана, в къщата на VIP Brother влетя пуякът Евгени
18 мар 2009 10:11,
108
Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона
Снимка: Булфото

След скандала Славков–Кошлуков екипът на VIP Brother 3 заформи пореден сеир с отказа на паркетния лъв Евгени Минчев да стане съквартирант.

Оказа се, че Минчев поискал 5 хиляди лева, за да участва, но впоследствие забягнал в Англия.

А многократните опити на продуцентите да се свържат със светския хроникьор се оказали безуспешни.

И в Къщата вместо него беше вкаран пуякът Евгени.

Снощи още четири родни звезди прекрачиха прага на Къщата на VIP Brother.

Олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата, новата Мис България Антония Петрова нахлуха с апломб и усмивки.

„Ох, всички ви познавам, пък мен никой не ме познава“, каза пернишката миска.

Третият сезон на шоуто е изцяло благотворителен, затова и през следващите осем седмици ВИП-овете ще събират пари за най-различни, предимно социални каузи.

Първата от тях е свързана с талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца.

Затова и съквартирантите бяха разделени на отбори с водачи – Софи Маринова, Устата, Милко Калайджиев, Ицо Хазарта и Део, които имат записани албуми.

Останалите ще трябва да изберат техни песни и днес да ги изпеят по време на живото предаване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
gledaite klipa na Sofka cigankata i onq neiniq...minytatat e 3,14..sly6aite vnimatelno, sly6aite i kakvo napravila Maria Grozdeva kogato sina ii poiskal 10 stotinki za duvka a tq nosela drygoto dete i govorela po telefona it.n................blagotvoritelnost za decata...smeh...
66
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чудно, но ако никой не прати ЕсЕмЕс-чета дали Ники Каунчев ще пикае газ :P
65
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е каква е тая благотворителност дето се плаща? Уж учасниците са влезли с благотворителна цел ама им е платено да влязат!! Ето Евгени взел 5-те бона и офейкал.. Някой ще са взели 5000 ,други 50 000лв. и това ако е благотворителност не знам на благотворителността какво ще кажат от Нова ТВ. Сигурно милостиня!! Щом участниците предварително са си поискали хонорари моля не пишете ,че е благотворително предаване. Явно се изисква благотворителност само от Зрителите в България. Значи едни ще забогатеят от това предаване ,за сметка и на без това бедния Българин ,чийто пари от ЕсеМеСи ще отидат първо да покрият хонорарите на звездите, квото остане ще отиде за хонорари на водещи,режисьори екипи и т.н. и най-накрая стотикте които останат(ако изобщо остане нещо) ще отидат за благотворителност но едва ли ще стигнат за нещо наистина сериозно като помощ.
64
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В пресата пише,че на някои са платени 40000 лв,за да влязат в къщата.
63
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма нищо вип. Това е съвсем обикновено шоу, в което участват съвсем обикновени хора.
62
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво му е випа на тва брадърче?
61
1
 
0
 
! Отговори
zizu преди 15 години
Абе , моля Ви кажете ква точно истина чухте снощи от устите на поръчковите плювачи - Михнева и Диков ???
60
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За мен в България звезди няма. А тези от нова телевизия да бяха дарили всички тези пари за хонорари, реклама и т.н. на нуждаещите се.
59
0
 
0
 
! Отговори
1111 преди 15 години
Тоя Евгени Минчев този път преля чашата! Как живее без съвест и душа и с какво по-точно е известен тоя, че не мога да се сетя сега вече със сигурност се прочу тази ***, БЕЗСРАМНИК, който смърди от километри, чак се задушавам от вонята му!
58
1
 
0
 
! Отговори
Ж.Желев преди 15 години
Дали всички в къщата са с такъв хонорар?Ако е така по-добре да бяха дали сумата на децата и да не правят този цирк.
57
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
но защо взимат хонорари,нали е за благотворителност?ле-ле горките дечица...повръща ми се от лицемери
56
1
 
0
 
! Отговори
питащ преди 15 години
И каква точно истина в очите каза диков?
55
1
 
0
 
! Отговори
my war on everything преди 15 години
Присъединете се към каузата VIP BROTHER 3 - ЦЕНТЪР ЗА БЕЗПЛАТНА ЛОБОТОМИЯ---http://apps.facebook.com/causes/24 8649/54669756
54
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е ,поне вкараха другарче на мис Грозотия-пуйката Евгени.Надявам се, че общуването между двамата ще бъде интересно .Кой знае,може пък да станем сведетели и на сек.с между двамата в къщата......................
53
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Ох, всички ви познавам, пък мен никой не ме познава, каза пернишката МИСИРКА.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм потресен от цялата тази помия. Уш е с благотворителна цел, а дефакто само интриги и рейтинг.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сашо Диков, както винаги, им каза истината в очите. Евала ! Само теб не те е страх да говориш каквото ти е на душата. И не вярвам в цялата тая благотворителна глупост - аз ли да я плащам тая благотворителност ? Цялото шоу е направено с лош сценарий, за ПР, а Ники Кънчев е станал трагичен. Или сценаристите му са се объркали лошо, звучи като . Лошо спретната халтура с лоши участници.Това с Евгени Минчев също не го вярвам, той е дал много повече за благотворителност, отколкото всички там заедно.
50
0
 
0
 
! Отговори
zizu преди 15 години
Как може да поканят двама поръчкови журналисти Михнева и Диков, първата любовница на Янчо Таков , а другия протеже на Иван Славков и един -***, да ръсят некакви разсъждения от екрана. На тях май също им липсва комунизма като се има в предвит в какви свински черва са увъртяли с някакви бивши комунистически величия. Я , се осъзнайте и престанета да хвалите подобни плювалници, от които на всички ни е писнало! Тия тримата не могат да изразят никакво адекватно мнение за нищо, единственото, за което стават е да плюят по нечий адрес - за което Михнева е и многократно осъждана.
49
1
 
0
 
! Отговори
fg преди 15 години
ЗА БОГА ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
именно това е тънкия замисъл на Биг Брадър - МОЗЪЧНА ПРОМИВКА за младата аудитория, която не е била съвременник на много от нещата, развили се в така наречения Преход и преди него в милата ни Татковина. Измиване на имиджа на продажниците, мошениците, подтиснатите, политическите лакеи (за мен Кошлуков въпреки че се пени не много по различен от внука Тодорчо), чалгаджии, *** - всякаква ***. Да гледат хората и да си кажат - ауу, ми че те са напълно земни хорица, също като нас, напиват се като ***, говорят същите простотии ... и така нататък. Жалко за България - за младите не ми пука тъй като 95% от тях вече са алкохолизирани от ранна възраст дрогоползватели без мозък. Извинявам се на останалите 5% талантливи и умни деца, но те и без това няма да останат да живеят в беззаконното блато.